Trinelise Væring-Band

English: This page refers to my repertoire in my mother tongue Danish and will continue in Danish.
Scroll for videos of our latest singels: “Hey Gud” og “Forårssang" from spring 2023 or go the the album page for our latest album Du går ind ad en dør (2018) for content in English.
A new album is in the making (spring 2024), an should be out early 2025.

about

Old school på den fede måde

Efter mine to første dansksprogede albums "Lystfisker" og "Umanérlig", der var bygget op om det klassiske rock-trio format, gik jeg i 2017, om jeg så må sige, ind ad en ny dør.  Jeg startede nyt band m. Hammond orgel og blæsere og  indspillede Du går ind ad en dør , der udkom i 2018. 

Nyt album på vej arbejdstitel “Kropumulig”

I foråret 23 udgav 2 nye sange. Læs mere/Lyt til “Hey Gud” og “Forårssang". Jeg sendte dem ud i tryg forvisning om, at det fulde album ville komme i efteråret, men virkeligheden viste sig at være en anden. Her i Maj 2024, er vi på vej i studiet for at indspille det sidste, så nu tør jeg ikke love noget helt præcist mere. Men mon ikke først i 25 er realistisk.
De to sange jeg der er ude nu, peget tilbage på det sidste album Du går ind ad en dør  2018, men jeg tør godt love, at der kommer nye boller på suppen. Jeg er jo en rastløs sjæl og har altid appetit at indtage nyt musikalsk terræn.

Du går ind ad en dør  med både Memphis soul, jazz, country og rootsrock i blenderen.

Jeg stræbte efter at lave et  "rigtigt" album med 11 "forskellige" sange.  Old school i den forstand, at sangene kan noget forskelligt, fremfor at være en række forsøg på a skrive den samme sang, ramme den samme hit formular. Det er stadig sådan jeg arbejder med mit repertoire.

Det er håndspillet, groovy og fortrinsvis akustisk musik med danske tekster, der tager fat dér, hvor voksenlivet udfordrer både kærligheden og selvet.  Jeg plejer at sige at jeg har puttet både både memphis soul, jazz, country og rootsrock i blenderen.

Med mit 8 m/k store band byder vi på sydende hammond-orgel, blæsere riffs, kor, twangy guitar, min karakteristiske stemme og masser af, hvad en anmelder kaldte, “skæve ørehængere”. 

LIVE: Vi spiller både på rock- og jazzklubber og afhængigt af sammenhængen, åbner jeg musikken op og byder på de fine solister, jeg har i orkestret. Repertioret rummer også udvalgte sange fra mine tidligere dansksprogede udgivelser. 

Band på album såvel som live: 
Trinelise Væring: vokal/western & el-guitar Martine Madsen: el-guitar/lap-steel,kor Otto Sidenius: Hammond orgel Maj Berit Guassora: Trompet/Flygehorn/kor Mia Engsager: basun/Kor Fredrik Lundin: bariton & tenor sax/ fløjter Jeppe Skovbakke: el-bas/kor trommer:TBA

Vi turnerer igen fra 2025
Booking kontakt: wordforword (at) Vaering.com (fjern mellemrum)

Released 2023

Fra "Du går ind ad en dør" album 2018

En varm jordnær og imødekommende tone (…) rigtig mange fornemme oneliners udmønter sig i gennemarbejdede og vellykkede tekster af både tankevækkende og livsklog karakter (…) sangene her er sjældent helstøbte (…) stærke intelligente sange, der set fra en voksen kvindes perspektiv fortolkes karakterfuldt og sikkert af en stemme, som besidder lige det der ekstra, der får lytteren til at spidse ørerne (…) man kan kun beundre det mod, der ligger bag den ofte smertefulde, men altid befriende ærlighed (…) hånden på hjertet, nok hendes bedste udgivelse til dato” - Klaus Lyngaard

Weekendavisen

Live-anmeldelse "...hvor Trinelise Væring vokalt virkelig fik markeret, at hun er meget meget mere end en sofistikeret popsangerinde med jazzfornemmelser - fik tilfredsheds barometret på overarbejde. Hun har – ligesom langt de fleste af hendes sange – både krøllede kanter og karakter. (…) Og det var da bare godt at være et menneske, der denne aften havde valgt Montmartre, som sit stop på vejen mellem livets mange lytte stationer. (...) spiller sig frydefuldt og virtuost ud – i langt fra simple arrangementer af de mange gode sange fra ”Du går ind ad en dør”.” - Mads Kornum

Side.33.dk

listen on