"Hey Gud" (rel.febr. 23)

Buy

"Hey Gud"

Vintage Væring


Endelig, endelig er jeg og mit band på vej med opfølgeren til vores 2018 album Du går ind ad en dør. Vi lægger roligt ud med en langsom soulfuld, let jazz-inficeret, indie-ballade.

 Hey Gud er Vintage Væring, både med hensyn til lyden og det eksistentielle tema i teksten, hvor jeg stiller nogle af de spørgsmål, små såvel som store, jeg har til den Gud, jeg ikke rigtig ved, om jeg tror på.

"Hey Gud / Sæt mig ik’ på hold / Selv om du har travlt og er på farten / Jeg har række spørgsmål / Som kun du kan svare på / Så jeg hænger her i røret / Til du ta’r den" 

Det viser sig da også, at han ikke har svarerne eller i alle fald ikke tager telefonen, når man ringer. Han foreslår, via sin svarer, at jeg lige mærker efter, før jeg sådan kommer rendende med spørgsmål, jeg alligevel er den nærmeste til at svare på selv.

Som I kan høre starter jeg ca. hvor jeg slap med  Du går ind ad en dør.  Men bare rolig, der skal nok komme nye boller på suppen, jeg kan jo slet ikke lade være med udfordre mig selv med nye rammer. Fx kan I godt begynde at finde danseskoene frem.    

For nu, lægger vi dog roligt ud. Så roligt, at vi indtil videre ikke har en release dag på det fulde album.

Vintage Væring (English)


The time has come to follow up on my 2018 album Du går ind ad en dør.

We are starting out with a slow soulful jazz-indfused indie-ballad.

Hey Gud is Vintage Væring as far as sound and the existential theme. The lyrics contains a list of existential questions directed at the all mighty God, who I am not so sure I actually believe in.
As it happens, I do feel he ignores me when I call, “Hey God, don’t put me on hold..."

At the end of the song I get his voice mail, where he tells me, that he is way to busy to answer all my questions, and that I probably already know the answers myself.

It sounds as if my band and I start exactly where we left  off with Du går ind ad en dør, However you can rest assured there will also be new surprising vibes on the album.  As always I am always looking for new ways of challenging myself. This time you may wanna look for your old dancing shoes

As for now though, we are taking it easy. So easy in fact, we don't have a release day for the full album yet.