(Febr. 12. 2024) New Podcast VÆRINGS MUSIKLYTTERI

Podcast language: Danish. 
This post will continue in Danish.

VÆRINGS MUSIKLYTTERI 

"Værings Musiklytteri" tager nu en ny form. RadioFolk.dk har nemlig givet mig en platform, hvorfra jeg kan dele min begejstring for al den musik, jeg går og finder. Der er temaer og gæste i studiet.
Jeg håber I har lyst til at lytte med.
 
I finder Værings Musiklytteri på alle tænkelige podcastplatforme og podcast apps.
fx. SPOTIFY  Apple Podcast
 
VÆRINGS MUSIKLYTTERI er en podcast om sange.
Om dem, der skriver dem, hvad de skriver om og hvordan de iscenesætter deres sange.

Drevet af begejstring
Men først og fremmest er det en podcast, der handler om at lytte til musik og lade sig begejstre. Det er nemlig en af mine spidskompetencer. Det, at jeg stadig er vild med at finde ny musik, er noget, der hver uge giver mig store oplevelser. Den begejstring har jeg lyst til at formidle videre.

Hvert afsnit, sit tema
Hvert afsnit af VÆRINGS MUSIKLYTTERI tager afsæt i et dogme, jeg har valgt.
Det kan både handle om tematikker i teksterne, det kan være geo- eller biografisk betinget. Det kan også handle om genre eller et særligt instrument. Kort sagt, lige hvad jeg har lyst til.

Gæster i studiet
I de fleste programmer har jeg inviteret en gæst. Som oftest er det en, der har en særlig spidskompetence i forhold til temaet. Måske fordi de selv har skrevet en sang om emnet.
Herefter forsøger jeg og mine skiftende gæster at begejstre lytterne og hinanden med de sange, vi hver især har valgt ud fra dagens dogme.

Genrer
Jeg er glad for at Radio Folk har givet min podcast et hjem. Det betyder, at jeg genremæssigt forsøger at respektere det rum og derfor forsøger at holde mig inden for zonen: roots, folk, country, americana, indie-folk eller mere akustisk turneret indie/pop/cross-over m.m.

Produktion og tilrettelæggelse: Trinelise Væring for RadioFolk.dk
 

 

Leave a comment