Podcast: Værings værksted

 "Man bliver simpelthen klogere på, hvad sangskrivning handler om i denne podcast, og jeg ville ønske, at flere musikere var villige til at dele ud af disse detaljer, i stedet for at beskytte den kreative proces som et mystisk sted, der ikke vedkommer andre

Torben Sangild. Kulturjournalist (Zetland, Radio4, Heartbeats, Kunsten.nu m.fl.)

Værings Værksted - En podcast om sangskrivning

Værings Værksted er båder en podcast for sangskrivere, der er ude efter tips og tricks OG en podcast for musikelskere der gerne vil ind under huden på en kunstner og hendes sange. 

Fra demo til album: "Du går ind ad en dør" - sang for sang. 

Denne første sæson, tager udgangspunkt i sangene fra mit 2018 album "Du går ind ad en dør" én sang per afsnit, fra første demo til den færdige album version. 

Afsnittene varer 15-20 minutter og kan høres i vilkårlig rækkefølge. 

Værings Værksted ligger på alle de gænge podcast platforme. fx. Apple , Spotify
Soundcloud (adgang herunder, brug skyderen ude til højre for at se flere afsnit)
 

 

Video Dagbog : Værings Værksted

En sangskrivers videodagbog

Fra den aller første ide til færdig sang
Fra sommeren 2020 og frem er Værings Værksted  udkommet som en V-log. I starten med udgangspunkt i en håndfuld engelsksprogede sange, jeg sad og skrev ude i min kolonihave under og efter første nedlukning.

De V-log afsnit, er tættere på selve processen med at skrive sangene, fordi jeg har optaget dem løbende mens jeg er i gang med at skrive. De starter med den nøgne ide, og slutter med en sang der er skrevet, men ikke indspillet (endnu :-) 

V-log udgaven af Værings værksted ligger i sin helhed på min Youtube kanal unde fanen "Vlog: Værings Værksted - My Songwriting in Process 2020-2021 "

Her til højre ligger ep. 3 af "If I Were a Builder".